ZEKİYEYİZ.FORUMM.BİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ZEKİYEYİZ.FORUMM.BİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

birinin başından geçen ilginç olay

YazarMesaj
Admin
Admin

birinin başından geçen ilginç olay Empty
MesajKonu: birinin başından geçen ilginç olay   birinin başından geçen ilginç olay Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 6:57 am

bir gece uyuyordum aniden uyandım. abimle aynı odada kalıyoruz. uyandığımda önce saate baktım. 3 sularıydı. tam uykuya dalıcaktım ki abim konuşmaya başladı. saçma sapan şeyler hakkında konuşuyordu ama konuşuyordu. ben de dinledim. sonra birisi abime cevap verdi. abimde sonra "inmisin cinmisin nesin sen" diye sordu. o anda tak ettim. ödüm bokuma karıştı. ilk anda kalkmaya çalıştım ama olmadı hareket bile edemedim. çığlık atmaya çalıştım o bile olmadı. hiçbir şekilde kıpırdayamıyordum. 1-2 dakika sonra hareket edebildim. ilk anda abime yada odaya bakmaya çok korktum ve hiçbir şekilde bakmadım. sonra cesaretimi topladım ve baktım. bişi yoktu. sonra abimi uyandırma düşüncesi geldi aklıma ama ondan da tırstım. ya uyanmasaydı ya da içine bişi girmiş olsaydı 15 dk düşündükten sonra abimi uyandırdım ve olanları anlattım. hiçibişi hatırlamıyordu...
https://zekiyeyiz.yetkin-forum.com

birinin başından geçen ilginç olay
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-