ZEKİYEYİZ.FORUMM.BİZ
|
|
| oyun hile istekleri buraya | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
doruk19 CO-ADMİN
| Konu: oyun hile istekleri buraya Paz Ekim 19, 2008 11:40 am | |
| İstediginiz oyunları söleyin hilelerini bulayım | |
| | | Admin Admin
| Konu: Geri: oyun hile istekleri buraya Paz Ekim 19, 2008 12:28 pm | |
| THE SİMS Oyun sırasında [CTRL]+[SHIFT]+C tuşlarına birlikte bastıktan sonra çıkan hile ekranında aşağıdaki kodları girin:
klapaucius: $1000 Simoleon rosebud: $1000 Simoleon (1.1 sürümü için) water_tool: Evinizi suyla çevrili bir ada yapar set_hour #: Saati # (1-24) olarak değiştirin set_speed #: Oyun hızını # (-1000 +1000 arası) olarak ayarlayın interests: Sim'lerinizin kişilik ve ilgi alanlarını gösterir autonomy #: Sim'lerin kendi kendilerine nasıl düşüneceklerini # (1-100) ile ayarlayın grow_grass #: # (1-150) numaralı çimi yetiştirin map_edit on/off: Haritayı kendiniz yapın (on veya off seçerek) route_balloons on/off: Temel eğitim açık/kapalı (on veya off) sweep on/off: Saniyeleri gösterir tile_info on/off: Karenin bilgisi açık/kapalı log_mask: Olayları kaydetme history: Ailenin tarihini basar edit_char: Karakter yaratma ekranı açar lot_size #: Arazi büyüklüğünü # yapar ! : En son girilen hileyi tekrarlar ; : Birden fazla hileyi yazarken araya koyun
Çok hızlı şekilde para sahibi olmak için önce hile ekranını açın ve "klapaucius" kodunu kullanın. Daha sonra hile ekranını tekrar açın ve !;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!;!:!; yazın (istediğiniz kadar ekleyin - maksimum 60 adet olabilir). THE SİMS 2 Konsolu açmak için Ctrl + Shift + C tuşlarına basın ve aşağıdaki kodları girin.
Motherlode - $50,000 Kaching - $1,000 Moveobjects on/off - Objeleri istediğiniz yere taşıyabilirsiniz Aging on/off - Simleriniz yaşlanmaz Autopatch on/off - Oyunun yamaları hakkında bilgilendirmeyi açar/kapatır StretchSkeleton 1.0 - Sim'inizin boyunu değiştirir (Varsayılan 1.0'dır) Vsync on/off - Kaplama kalitesini düşürerek performansı arttırır Help - Hileleri listeler Exit - Konsol ekranını kapatır Expand - Konsol ekranını genişletir deleteAllCharacters - Tüm karakterleri öldürür TerrainType desert/temperate - Arazi seçimi boolProp simShadows (True/False) - Gölgeler açık/kapalı boolprop displayNeighborhoodFlora (True/False) - Bitkiler açık/kapalı boolprop displayNeighborhoodRoads (True/False) - Yollar açık/kapalı The Sims 2: University Konsolu açmak için Ctrl + Shift + C tuşlarına basın ve aşağıdaki kodları girin.
Motherlode - $50,000 Kaching - $1,000 Moveobjects on/off - Objeleri istediğiniz yere taşıyabilirsiniz Aging on/off - Simleriniz yaşlanmaz StretchSkeleton 1.0 - Sim'inizin boyunu değiştirir (Varsayılan 1.0'dır) Vsync on/off - Kaplama kalitesini düşürerek performansı arttırır Help - Hileleri listeler Exit - Konsol ekranını kapatır Expand - Konsol ekranını genişletir deleteAllCharacters - Tüm karakterleri öldürür TerrainType desert/temperate - Arazi seçimi boolProp simShadows (True/False) - Gölgeler açık/kapalı boolprop displayNeighborhoodFlora (True/False) - Bitkiler açık/kapalı boolprop displayNeighborhoodRoads (True/False) - Yollar açık/kapalı Tomb Raider 1 Seviye atlama: İleri doğru bir adım atın, geriye bir adım atın, yürüme tuşunu bırakın, kendi etrafınızda 2 kere dönün ve geriye zıplayın.
Silah hilesi: İleri doğru bir adım atın, geri bir adım atın, kendi etrafınızda 3 kere dönün ve geriye zıplayın.
Not: Eğer bu hileleri doğru yapamazsanız Lara patlar.(Evet doğru okudunuz, patlar) Tomb Raider 2
Seviye atlama: Bir flare yakın, ileri doğru bir adım atın, geriye bir adım atın, kendi etrafınızda 3 kere dönün ve geriye zıplayın.
Tüm silahlar: Bir flare yakın, ileri doğru bir adım atın, geriye bir adım atın, kendi etrafınızda 3 kere dönün ve geriye zıplayın.
Lara'yı patlatın: Yürüme tuşunu basılı tutun, ileri doğru bir adım atın, geriye bir adım atın, kendi etrafınızda 3 kere dönün ve geriye zıplayın.
Not: Bu hileler oyunun her versiyonunda çalışmayabilir. Tomb Raider 3 Seviye Atlama:
1. Tabancayı çekin 2. Bir adım geri gidin 3. Bir adım ileri gidin 4. Eğilin ve kalkın 5. Sağa doğru 3 tur dönün 6. İleri zıplayın
Tüm Silahlar:
1. Tabancayı çekin 2. Bir adım geri gidin 3. Bir adım ileri gidin 4. Eğilin ve kalkın 5. Sağa doğru 3 tur dönün 6. Geri zıplayın
Lara'yı patlatın:
1. Bir adım geri gidin 2. Bir adım ileri gidin 3. Eğilin ve kalkın 4. 3 tur dönün 5. Geri zıplayın Tomb Raider: Legend Dokuları kaldırma: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 1'e basın
Tek vuruşta öldürme: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 3'e basın
Kurşun geçirmez Lara: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 7'ye basın
Sınırsız "assault rifle" mermisi: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 4'e basın
Sınırsız el bombası: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 5'e basın
Sınırsız SMG mermisi: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 6'ya basın
Düşmanın sağlığını gösterme: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 2'ye basın
Wield Excalibur: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 9'a basın
Wield Soul Reaver: Oyun sırasında Backspace tuşuna basılı tutarken 0'a basın Tomb Raider: The Last Revelation Seviye Atlama: Lara'yı pusulaya bakarak tam olarak kuzeye baktırın. 'Inventory' (eşyalar) ekranına girin ve pusulaya bir göz atın, eğer tam kuzeye baktırabilmişseniz pusulanın iğnesi şeffaflaşmış olmalıdır. Değilse çıkıp tekrar deneyin. Başardıktan sonra 'Load Game' ekranına girin ve H + E + L + P tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın. 'Inventory' ekranını kapatın ve sonraki seviyeye geçin.
Sınırsız Eşyalar (items): Yukarıdaki gibi kuzeye bakın, 'Inventory' (eşyalar) ekranına girin. Küçük ilkyardım çantasına (small medipak) gidin ve G + U + N + S tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın.
Tüm silahlar: Önce yukarıdaki Sınırsız Eşyalar hilesini uygulayın. Sonra 'Inventory'den çıkın, ve tekrar girin. Büyük ilkyardım çantasına (large medipak) gidin ve W + E + A + P + O + N + S tuşlarının hepsini birden basılı tutun, ve bırakın.
Tam kuzeye bakmanın kolay yolu: Kuzeye bakan tırmanacak bir yer bulun ve tırmanın, sonra da gidip 'Inventory' ekranında pusulayı kontrol edin. Tomb Raider: The Lost Artifact Bolüm atlama: Silahlarınızı çıkartın, 1 adım ileri, çömel, 4 tur dön ve ileri zıpla Cephane: Silahlarınız çıkartın, 1 adım ileri, çömel, 4 tur dön ve geriye dogru zıpla Not: Bu hileler sadece oyunun başlarında yapılabilir | |
| | | Admin Admin
| Konu: Geri: oyun hile istekleri buraya Paz Ekim 19, 2008 12:40 pm | |
| The Sims 2: Castaway B, Z, yukarı, aşağı, tuşlarına basın. ‘Cheat Gnome’u (hile cücesi) bulduktan sonra aşağıdaki tuşlara basın.
Tüm ‘Crafting Resource’lar (sanat eserleri):
A, A, aşağı, aşağı, A.
Tüm ‘Motive’ler (dürtü):
-, +, Z, Z, A.
Tüm planlar:
+, +, -, -, Z.
Maksimum yiyecek ve zenginlik:
Sol, sağ, sol, sağ, A. Maksimum ‘Relationships’ (ilişki): Press Z, Plus, A, B, 2.
‘Skill’ (yetenek) hanesini bir birim arttırma: 2, yukarı, sağ, Z, sağ.
Age of Mythology: The Titans Oyun sırasında Enter tuşuna basın ve karşınıza açılan hile menüsüne aşağıdaki hileleri girin (hileleri büyük harflerle yazın);
TROJAN HORSE FOR SALE - 1000 adet odun verir JUNK FOOD NIGHT - 1000 adet yiyecek verir ATM OF EREBUS - 1000 adet altın verir L33T SUPA H4X0R - Binalarınız hızlı bir şekilde kurulur BAWK BAWK BOOM - Chicken-meteor tanrı gücünü verir WUV WOO - Uçan mor su aygırlarını verir TINES OF POWER - Forkboy verir GOATUNHEIM - Tüm birimleri keçiye çeviren tanrı gücünü verir O CANADA - Laser bear verir FEAR THE FORAGE - Walking berry bushes tanrı gücünü verir DIVINE INTERVENTION - Bir önce kullandığınız tanrı gücünü açar I WANT TEH MONKEYS!!!1! - Bir miktar maymun verir PANDORAS BOX - 4 adet yeni tanrı gücü verir WRATH OF THE GODS Yıldırım, deprem, meteor ve hortum güçlerini verir UNCERTAINTY AND DOUBT - Haritayı gizler IN DARKEST NIGHT - Gece yapar RED TIDE - Suları kırmızı yapar SET ASCENDANT - Tüm hayvanları harita üzerinde gösterir LAY OF THE LAND - Haritayı açar CHANNEL SURFING - Sonraki göreve atlar CONSIDER THE INTERNET - Birlikleri yavaşlatır THRILL OF VICTORY - Oyunu kazandırır ZENOS PARADOX - Atlantean'ı da içeren rastgele tanrı gücü verir TINFOIL HAT - Haritadaki birimlerin liderlerini rastgele olarak değiştirir TITANOMACHY - Titan zamanı RESET BUTTON - Harita üzerindeki tüm binalar tekrar inşa edilir ISIS HEAR MY PLEA - Orijinal AoM bölümlerindeki tüm kahramanları verir ATLANTIS REBORN - AoM: The Titans bölümlerindeki kahramanları verir MOUNT OLYMPUS - ? Age of Mythology Hileleri aşağıda olduğu gibi büyük harflerle yazmalısınız. Enter'a basın ve istediğiniz kodu yazıp hilenin aktif hale gelmesi için tekrar Enter'a basın.
GOATUNHEIM - Goat tanrı gücü WUV WOO - Uçan mor su aygırı verir I WANT TEH MONKEYS!!!1! - Birçok maymun verir CONSIDER THE INTERNET - Birimleri yavaşlatır ISIS HEAR MY PLEA - Küçük bir ordu verir TINES OF POWER - Forkboy verir O CANADA - Lazer bear verir SET ASCENDANT - Haritadaki tüm hayvanları gösterir WRATH OF THE GODS - Herhangi bir tanrı gücünü verir PANDORAS BOX - Yıldırım, deprem, meteor ve hortum güçlerini verir DIVINE INTERVENTION - Bir önce kullandığınız tanrı gücünü açar THRILL OF VICTORY - Senaryoyu kazanırsınız IN DARKEST NIGHT - Gece olur UNCERTAINTY AND DOUBT - Haritayı gizler LAY OF THE LAND - Haritayı açar MOUNT OLYMPUS - Maksimum Favor ATM OF EREBUS - 1000 altın verir TROJAN HORSE FOR SALE - 1000 odun verir JUNK FOOD NIGHT - 1000 yiyecek verir L33T SUPA H4X0R - Hızlı inşa RED TIDE - Suyu kırmızı yapar FEAR THE FORAGE - Walking berry bushes tanrı gücünü verir BAWK BAWK BOOM - Chicken-meteor tanrı gücünü verir CHANNEL SURFING - Sonraki göreve geçiş ENGINEERED GRAIN - Tüm hayvanlardan 300 birim yiyecek çıkar MR. MONDAY - ? LETS GO! NOW! - ? Age of Empires Oyun sırasında enter'a basın ve hileleri yazın:
BIG BERTHA - Catapultun istatistiklerini arttırır BIGDADDY - Roketli araba BLACK RIDER - Atlı okçuların atış gücü artar COINAGE - 1000 altın DARK RAIN - Okçular hareket halindeyken ağaca dönüşür DIEDIEDIE - Oyun biter FLYING DUTCHMAN - Juggernaught'u uçan Dutchman'e çevirir GAIA - Doğayı kontrol etme HARI KARI - İntahar HOME RUN - Senaryoyu kazandırır HOYOHOYO - 600 Hitpoints ve rahiplere hız ICBM - Ballistanın menzili 100'e çıkar MEDUSA - Köylüler medusa olur NO FOG - Savaş sisini kaldırır PEPPERONI PIZZA - 1000 yiyecek PHOTON MAN - Silahlı adam QUARRY - 1000 taş REVEAL MAP - Haritayı açar STEROIDS - Bütün ünite ve upgradeleri verir UPSIDFLINTMOBILE - Chariots'ların hızı artar WOODSTOCK - 1000 tahta Age of Empires 3 Oyun sırasında "Enter"a basın ve aşağıdaki kodları girin:
X marks the spot - Haritayı açar Medium Rare Please - 10,000 yiyecek verir Give me liberty or give me coin - 10,000 altın verir Nova & Orion - 10,000 XP verir A recent study indicated that 100% of herdables are obese - Haritadaki tüm hayvanları şişmanlatır Speed always wins - Toplama ve yapım oranını hızlandırır tuck tuck tuck - Monster truck verir this is too hard - Bölümü kazanma Age of Empires 3: The Asian Dynasties Oyun sırasında "ENTER" tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girerek hileleri aktif hale getirin:
x marks the spot: Sis kalkar medium rare please: 10,000 Food give me liberty or give me coin: 10,000 Coin nova & orion: 10,000 XP : 10,000 Wood speed always wins: Hızlı inşaat ve üretim this is too hard: Aşamayı kazanırsınız tuck tuck tuck: Monster Truck verir ya gotta make do with what ya got: Mediocre Bombard verir Age of Empires 3: The Warchiefs Oyun sırasında "Enter" tuşuna basın ve aşağıdaki kodları girin:
x marks the spot - Savaş sisini kaldırır medium rare please - 10,000 Yiyecek give me liberty or give me coin - 10,000 Para nova & orion - 10,000 Tecrübe puanı - 10,000 Odun speed always wins - Bina yapımını ve kaynak toplamayı hızlandırır this is too hard - Senaryoyu kazanırsınız tuck tuck tuck - Monster Truck verir ya gotta make do with what ya got - Mediocre Bombard verir Age of Empires II: Age of Kings Oyun sırasında [ENTER] tuşuna basıp chat kutusunu getirin, ve oraya şunları yazın:
Kod Sonuç ----------------------- ----------------------- ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritayı açar POLO Gölgeyi kaldırır AEGIS Hızlı yapım NATURAL WONDERS Doğayı kontrol ettirir RESIGN Kaybedersiniz WIMPYWIMPYWIMPY Kendinizi yok edersiniz I LOVE THE MONKEY HEAD VDML verir HOW DO YOU TURN THIS ON Cobra arabası verir TORPEDO# # numaralı rakip ölür TO SMITHEREENS Saboteur verir BLACK DEATH Tüm düşmanları öldürür I R WINNER Kazanırsınız
Komut satırında şunları yazarak oyunu başlatabilirsiniz:
800 Çözünürlüğü 800 x 600 pixel yapar.
1024 Çözünürlüğü 1024 x 768 pixel yapar.
1280 Çözünürlüğü 1280 x 1024 pixel yapar.
autompsave Oyun 5 dakikada bir kaydedilir.
Mfill Bazı ekran kartlarında çıkan kararma ve yatay çizgi sorunları çözer.
Msync Bazı SoundBlaster AWE modellerinde çıkan kilitlenme sorunlarını çözer.
NoMusic Müziği kapatır.
NormalMouse Fare imlecini standart hale getirir.
NoSound Filmler haricindeki bütün sesleri kapar.
NoStartup Oyunun başlangıcındaki filmler iptal olur.
Hile Modu (Alternatif): Oyun sırasında şunları da yapabilirsiniz:
Kod Sonuç ------ ------------------------ CTRL+P Değişmeyen binalar CTRL+T Alternatif kaynak menüsü CTRL+Q Hızlı yapım CTRL+C Bitiş ekranını gösterir
Age of Empires II: The Conquerors Aynı diğer Age Of Empires oyunlarında olduğu gibi oyun sırasındaa ENTER' basın ve aşağıdaki kodları girin:
ROCK ON = 1000 taş LUMBERJACK = 1000 tahta ROBIN HOOD = 1000 altın CHEESE STEAK JIMMY'S = 1000 yiyecek MARCO = Tüm haritayı açar POLO = Savaş gölgesini (fog of war) kaldırır AEGIS = Hızlı inşaat yapma NATURAL WONDERS = Doğayı kontrol etmeye yarar RESIGN = Görevi kaybedersiniz WOOF WOOF = Uçan köpekler FURIOUS THE MONKEY BOY = Küçük maymun HOW DO YOU TURN THIS ON = Cobra otomobili TO SMITHEREENS = Sabotajcı BLACK DEATH =Tüm düşmanlar yok olur I R WINNER = Görevi kazanmanızı sağlar
Not: Kodlar sadece tek kişilik oyunda çalışır. Age of Empires: Rise of Rome Aşağıdaki hileleri chat ekranında yazın.
King Arthur: Eaglesları Dragonlara çevirir. Pow: Yeni bir birime sahip olursunuz. Convert This!: Yeni bir Priest birimine sahip olursunuz. Stormbilly: Sci-Fi robotuna sahip olursunuz. Big Momma: Roket atara sahip bir araca sahip olursunuz. | |
| | | | oyun hile istekleri buraya | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|